EHX Analogizer

Als je aan vintage versterker denkt komen er al snel termen als Vet en Warm in gedachten iets wat bij veel goedkoper digitale of solid versterkers mist.  het schone emotieloze geluid van de nieuwe versterkers is niet wat wij als gitaristen zoeken.

 

Er is in tegenstelling tot de audiofielen voor gitaristen niets mis met een rauw randje rond het geluid, dat zorgt juist voor een sterker en minder gekunsteld geluid. kijk en daar hebben we nu de Electro Harmonix Analogizer voor.

Het geeft het schone signaal een mix van korte (3,5 to 65 miliseconde) delay en maximaal 26dB drive. Deze delay is in te stellen met de Spread Control. en het droge signaal kan je mengen door middel van de Blend Control.

 De gebruikers van de EHX Memory Man kennen het geluid van de Analogizer al gedeeltelijk, trap er op en je heb gelijk een volle midden toon met veel karakter en een lekker randje. Als je de spread knop opdraaid krijg je een dubbel toned gitaargeluid met het effect en schone signaal net iets naast elkaar.  Als je de delay wegdraait met de blend knop hou je een uiterst effectief boost/overdrive  pendaal voor direct de amp in.

 

Gitaarfreak vind: soms vind je een effect wat je in je signaal aan zet en nooit meer uit. zodra je dat toch doet merk je direct dat je geen buizenbak hebt. Als je wel een mooie buizenbak hebt zal dit niet het eerst effect zijn waar je naar uit moet kijken.

 

 

Freak Login

Laatste advertentie

Gitaarmarkt zoek